Marina bay, orchard road osv.

Hej pa er! Idag har vi haft en heldag ute pa Singapores rena gator. Tog tunnelbanan till Marina bay som ar vid vattnet och kollade runt lite dar. Hamnade tillslut i ett jatte stort shopping centrum med alla lyx affarer man kan tanka sig. Alltsa inte riktigt var budget som backpackers men dromma kan man ju alltid. Kollade pa alla hoga skyskrapor gjorde vi ocksa.
Tog oss sedan vidare till Orchard rd. som ar den stora shoppinggatan har i Singapore. Aven har hade de alla lyx affarer men ocksa Forever 21 sa gissa om jag blev glad, hittade lite smatt och gatt men gick bara ifran med en troja da jag inte har sa mycket plats i ryggsacken.
Vi gillar Singapore, det ar som jag sa lite mer som hemma an de ovriga landerna varit i. Allting funkar bra har, det ar bra standard och rent sa det ar var favorit hittills! Det ar aven mycket dyrare an de ovriga landerna,  t.ex. ar vatten valdigt dyrt da en vanlig liten flaska vatten kostar ca. 12 sek. Sa var budget drar ivag lite har, men smakar det sa kostar det. 
 
Karlek, Hannah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0