Regnperioden ar har.

Hej sager vi fran Koh Chang. Efter ca. 24 timmars resande kom vi antlige fram riktigt slitna men lattade att vara framme. Igar var vi riktigt trotta da vi inte sovit bra pa 1 dygn sa vi at middag och sedan vara det bara att saga godnatt. Idag vaknar vi och mots av sporegn utanfor och sa har det hallt pa hela morgonen och formiddagen, nu ar klockan halv 1 och det borjar spricka upp lite men det ar fortfarande valdigt gratt. Nu har vi precis kollat vadret for den kommande veckan och man blev ju inte direkt gladare av den. Regn varje dag visar den, hoppas verkligen den visar fel annars blir det nog till att aka till Bangkok tidigare. Det ar ju bara att konstatera att regnperioden ar har tidigt i ar.
Jaha sa vad annars, nu ar det en vecka kvar och det ar lita blandade kanslor att aka hem, men det ska saklart bli kul att traffa familj och vanner for er saknar vi ju.
Nu hoppas vi pa att fa fint vader var sista vecka iallafall sa vi kan fa njuta llite pa stranden.

Kommentarer
Postat av: Kristiina

Kom hem nu nu nu! Saknar dig jättemycket! Massor!! Vilket datum är det nu igen? Vi måste ses och umgås och prata och promenera! Saknar dig hjärtat <3 Hoppas ni har det bra och hälsa M! Puss och kram

2011-05-08 @ 20:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0