Nedrakningen har borjat

Idag har vi akt till det gamla omradet har i Bangkok, da vi akte for att kolla emerald buddha temple. Vi gick dock inte in da vi trodde att man behovde ha lite mer konservativ kladsel an vad vi hade men laste sedan att man kan lana klader dar inne. Kanske aker dit nagon av de kommande dagarna for att ga in i templet. Gick sedan vidare och kollade runt lite men det var inget speciellt att se sa da tog vi en taxi till siam square som ligger mitt i smeten.
Idag har vi klippt oss (vi passar pa nar allt ar sa billigt har) och vi har ocksa spanat runt lite pa all shopping sa vi vet ungefar vad vi ska shoppa innan vi kommer hem. Kan ju saga att det finns mycket klader mm. sa sugen blir man allt.
Som ni kanske har markt sa gillar vi verkligen bangkok och framforallt Thailand. Vi satt och pratade lite har om dagen om vilket land vi har tyckt om mest och bade jag och Markus ar overens om att Thailand ar bast. Alla lander har saklart sina fordelar men Thailand har bast mat, trevligast manniskor och fina oar mm.
Nu har nedrakningen borjat, bara 3 dagar kvar har.

Kommentarer
Postat av: Mormor o morfar

Hej på Er! Vi har inte skrivit några kommentarer på ett tag, men det betyder inte att vi inte har läst Era spännande och innehållsrika reseskildringar.Det skall bli kul att få träffa Er igen.

Vi önskar Er välkomna hem.



Kramar från mormor o morfar

2011-05-11 @ 19:25:04
Postat av: anita wallentin

Hej! Har varit kul att läsa vad ni gör och ser.Men det ska bli ännu roligare att träffas när ni kommer hem och få höra mer om er resa.Ha det bra dom sista dagarna i Thailand kram anita/farmor

2011-05-11 @ 22:24:40
Postat av: Farmor o Conny

Hej på er. Vad spännande det har varit och följt eran resa på bloggen. Ska bli kul att träffas när ni kommer hem. Kram Farmor o Conny

2011-05-12 @ 21:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0