what a day..

Hej sager vi fran Malaysia! Nu ar vi framme i Kuala Lumpur och har ANTLIGEN hittat ett boende for natten. Har varit en riktigt lang dag for oss idag. Nar vi landade konstaterade vi att vi var pa en flygplats en bit utanfor staden, tank er skavsta fast i Malaysia. Da kopte vi tagbiljett som gick smidigt in till stan.
Val inne pa centralstationen bastamde vi oss for att bara aka till ett stalle fran lonley planet boken da vi inte hade bokat nagot boende i forvag. Nar vi anlander till det stallet vi valt ut sa kollade vi hur deras rum sag ut och det var verkligen skit. Bestammer oss direkt for att ga vidare till ett annat boende som ocksa var med i lonlely planet, kollar vad deras rum har att erbjuda och detta var i samma klass som det forsta, riktigt sunkigt.
Gar da vidare till ett hotell som fans lite langre ner pa gatan, gar in dar och rummen var super sma och ofrascha men anda battre an de andra vi varit i kandes det som da. Vi bestammer oss da for att ta detta rum, betalar och gar upp till rummet. Val uppe i rummet nar vi varit dar i ca. 5 minuter kommer en liten insekt krypandes och vi konstaterar direkt att det ar en kackerlacka. Fyfan. Diskuterar lite och bestammer oss for att ga nert och saga att vi vill ha pengarna tillbaka for dar kan vi verkligen inte bo. Det var inga problem att avboka rummet (kanske for att de var vana vid onojda gaster).
Efter detta bestammer vi oss for att aka vidare till ett annat omrade har i Kuala Lumpur som ska vara lite "finare" an chinatown. Letar reda pa en taxi men alla taxichaufforer ger oss over priser och nar vi prutar vagrar de kora oss, aven fast det ar forbjudet att neka nagon att aka med taxi Malaysia. Trotta och lite sma sura over hela situationen gar vi aoch ater lite for att fa energi och letar sedan upp en taxi igen for att aka till Golden Triangle och nu ar vi antligen har!! Stallet vi bor pa nu ar helt ok, men inte mycket mer an sa. Dock MYCKET battre an de vi varit pa tidigare idag. Verkar vara svart att hitta bra budget boenden har i Kuala Lumpur.
Nu ar klockan 21.00 ha roch vi ska ta det lite lugnt en stund  efter denna hektiska dag och sedan kanske ta en tur pa stan. Imorgon ar tanken att aka runt och se stan. Forhoppningsvis blir det en battre dag imorgon.
Ha det toppen dar hemma!

Kommentarer
Postat av: anita

Hej!

Ska bli kul att höra vad ni tycker om KL gemfört med

Bangkok,har ni kollat på hotel på www.agoda.se.

Jag tycker det är än ok sida,där det framkommer vad

andra tycker.Kul att läsa vad ni är och gör.kram anita

2011-03-22 @ 16:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0