visum problem

Hej pa er. Sitter pa vart internet cafe och forsoker ladda upp bilder, det verkar dock inte vilja fungera idag. Klockan ar 21.00 har och vi har precis atit middag. Nu sitter vi och kollar boende for de kommande dagarna da vi flyttar oss vidare pa on imorgon. Som jag namde tidigare sa ska vi till Hae nam som ska vara lugnare an lamai.

Vi kollar aven hur vi ska ta oss fran malaysia till singapore. Vi har namligen andrat lite i vara reseplaner och aker till singapore istallet for vietnam. Hinner tyvarr inte med bada antagligen. Dock undrar vi om nagon vet hur det funkar med visum. Pa malysiska ambassadens sida star det att man maste ha en utresebiljett fran landet inom 90 dagar for att fa visum. Problemet ar det att vi ha tankt aka buss fran Malysia till Singapore och det kanss ratt svart for oss att fixa bussbiljett sahar i forhand. Vi vill ju heller inte riskera att inte komma in i landet, sa ar det nagon som vet hur harda dom ar?


Kommentarer
Postat av: Peter

Hej på er! Vilka underbara bilder ni lägger ut för avundsjuk beskådan :D . Jag vet inte om jag förstår er rätt men som Svensk behövs inget visum till Malaysia om man ska vara där mindre än 90 dgr + att passet inte får gå ut inom 6 mån vid ankomst dit. För inresa i Singapore krävs ett pass med en giltighetstid på minst 6 månader vid inresan.

Svenska medborgare på besök i Singapore behöver inget turist-/affärsvisum för vistelse kortare än 90 dagar. Vid ankomsten till Singapore stämplas en 90 dagars visering in i passet.

Ha det så härligt nu! Kram ifrån Peter

2011-03-14 @ 16:19:23
Postat av: Peter

De flesta länder i sydostasien kräver inget visum för Svenskar för vistelse i uppemot 90 dgr. Dock ska man ha en utrese biljett om man ska in i Malaysia,Singapore mfl länder. Lycka till och simma lugnt!! Kramar från Sussi,Peter och Samuel......

2011-03-14 @ 21:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0