Uppe i bergen

Puuh! Det var minst sagt en guppig resa for att ta sig hit till Cameron highlands. Det ar ungefar 20 mil fran Kuala Lumpur hit men det tar ca 4 timmar att ta sig hit, quite a log time. De sista milen akte vi upp for bergen i riktiga kringelikrok vagar vilket tog en himla tid. Kan saga att bade jag och Markus holl pa att bli aksjuka och vi blir inte ens det latt.
Nu ar vi iallafall framme och resan var verkligen vard det! Underbart landskap, behaglig temperatur, frisk luft, stora te plantager, inte mycket turister, gront overallt.. ja listan kan goras lang. Vi trivs verkligen har! Idag har vi kollat stan, druckit te som ar producerat har pa deras storsta te plantage och bara tagit det lugnt. Inte helt fel.

Imorgon ska vi pa aventyr hela dagen lang. Trekking, blowpipe, te plantager, butterfly farm osv. Han vi bokade genom sa att det ar en hel del promenad vilket ska bli skont da vi har tagit det mycket lugnt pa senaste tiden. Det blir nog en hel del aventyr har under de dagar vi ska vara har for det finns massor att se och gora.
Temperaturen har ar mycket svalare an vad vi har vant oss vid den senaste manaden. Det ar dock skont att vara pa ett svalare stalle nu ett litet tag innan vi aker till varmen igen. Nu pa kvallen ar det nastan sa att man fryser med en tjocktroja pa.

Hej sa lange!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0