semester pa riktigt

Hej pa er. Nu ar det kvall har och vi har antligen haft var forsta riktiga dag som vi har kunnat ta det riktigt lugnt pa, dvs. vi har solat och bara haft det bra. Ikvall ar var sista natt har i chaweng, imorgon drar vi vidare till lamai beach som ar den andra storsta stranden och hoppas pa att det ar battre an chaweng.
Skulle vilja lagga in lite bilder som vi har tagit men vet inte hur sakert det ar nar man ar inne pa sanna har internet cafeer, nagon som vet? Vill inte fa virus sa att alla bilder forsvinner.

Hoppas ni mar bra dar hemma halsar vi fran solen och varmen!! Puss, Hannah & Markus.

Kommentarer
Postat av: Peter

Hallå i värmen! Lamai beach ser väldigt fint ut då jag kikar på google bilder. Gott om trevliga restauranger m.m. Angående minneskortet till kameran så kan det få virus ifrån datorer. Dock ska det ej kunna radera bilder, utan det är när man synkar till sin dator som det då kan överföras virus till den. Tror ej att dessa virus ifrån PC skulle få något fäste på en Mac såklart ;-) Ha det så bra i Lamai. //Peter

2011-03-07 @ 19:54:15
Postat av: Sam

Låter som ni har det bra. Jag skulle nog inte lägga in bilder på en allmän dator, antar att bilderna skulle sparas. Som sagt det går ju aldrig och lita på en PC... :)

2011-03-07 @ 20:50:15
Postat av: Hannah

haha okej! Far se hur vi gor da. Synd att inte alla anvander Mac :)

2011-03-08 @ 06:31:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0