Kaotisk dag

Godmorgon! Inatt bodde vi somsagt langre upp pa on och pa ett valdigt frascht hotell sa inatt har vi sovit som gudar. Har ar det valdigt mycket lugnare an lamai och chaweng beach, inte alls lika mycket turister.
Gardagen var en riktigt kaotisk dag pa manga satt. Dagen borjade som vanligt med ligga lite pa stranden, gick sedan och kollade grandfather rocks och sedan gick vi till rummet for att vila lite. Far da ett sms med texten "Hej. Stor tsunami pa vag". Forst stog det bara stilla i mitt huvud och sen var bara tanken att vi maste harifran. Jag och Markus beger oss alltsa direkt till narmaste internet cafe for att kolla vart tsunamin ar och om vi ar i fara. Ringer sedan svenska ambassaden som sager att just nu ar det ingen fara, om den skulle sla till mot thailand sa ar det vid 8 tiden pa kvallen, alltsa ca. 5 timmar senare. Da gick vi ner och pratade lite med folket pa hotellet vi bodde pa som sa att det inte var nagon storre fara just nu. Vi kom sedan fram till att vi ville bo langre upp pa on bara for natten for att vara pa den sakra sidan sa da bokade vi hotell och hoppade in i forsta basta taxin.
Nu var det ju ingen fara som tur var men paniken man far nar man laser ett sadant sms ar svart att beskriva om man inte varit med om det sjalv. Adrenalinet bara pumpade i hela kroppen och det var bara en otroligt obehaglig kansla.
Hursomhelst sa mar vi bra sa ni behover inte vara oroliga! Idag ska vi tillbaka till lamai beach men forst ska vi ner och kolla stranden har och kanske ta ett dopp i poolen.
Hoppas ni far en underbar helg!!

Kommentarer
Postat av: Eila o Arne

Hej Hannah o Markus!

Spännande att läsa Era täta rapporter.Det var ju skönt att Ni slapp kännas vid tsunamin.

Hoppas Ni får lite bättre väder framöver.

Här är det sol 4-5 plusgrader men fortfarande mycket

snö kvar.

Ha det så bra.

Kära hälsningar från Eila o Arne

2011-03-12 @ 15:15:34
Postat av: Eva & Gugge

Underbart att ni hör av er och jättekul att följa er resa.

Ha det underbart !

2011-03-12 @ 18:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0