Buddha holiday

Nu sitter vi vid hotellets datorer och letar upp boende osv. till de oarna som vi ska vidare till. Vi fick namligen reda pa idag att det ar buddha holiday nasta vecka och ar darfor fullbokat pa tag och hotell da thailandarna sjalva aker ivag pa semester. Boende verkar finnas nar vi kollar pa hemsidor men tag biljetter maste vi aka och kolla imorgon om det finns, det haller vi tummarna for. Vi ar valdigt sugna pa att komma ut till de mer lugna oarna snart.
Idag har vi akt skytrain in till city och kollat i en av de stora galleriorna som heter MBK. Vi var aven pa tourist info office som skulle vara till hjalp med att hitta vart vi vill aka och hur vi skulle ta oss dit, till en borjan var hon valdigt hjalpsam men lyssnade inte sa mycket pa vad vi ville gora utan gjorde upp en rutt som hon tyckte var bra. Hon ville da fa oss att boka denna resa men vi ville fundera pa det och aterkomma. Nar vi sa detta blev hon valdigt sur och da insag vi att vi hade gjort ratt val i att fundera pa det.
Nu ar klockan 18.30 och snart ska vi ut och ata middag, imorgon checkar vi ut fran detta hotell och letar efter nagot annat.

Puss & Kram, Hannah

Kommentarer
Postat av: Sussi

Hej på er! Vad kul att få följa med på er resa. Vilken/vilka öar har ni tänkt att åka till härnäst? Puss o kram från alla i familjen

2011-03-03 @ 18:17:51
Postat av: Peter

Hej. Markus och Hannah! Man blir lite avis när man läser era inlägg. Finns det inga limousiner ut till öarna? ;-)

2011-03-03 @ 22:37:46
Postat av: Hannah

Vi ska till tagstationen idag och kolla om det finns nagra biljetter till koh samui, isannafall ska vi aka dit. Annars ska vi kolla om det finns bussbiletter till kog chang, da aker vi dit. Sa det beror pa vart det finns biljetter, men i forstahand Koh Samui :) Puss puss pa er!!

2011-03-04 @ 05:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0