17 timmars resa..

Idag ar vi trotta! Igar akte vi som sagt mot koh samui med buss, det ar nagot vi inte gor igen. De som salde biljetterna till oss sa att bussen skulle vara bra platser som man kunde sova pa och ac, det kom och visa sig att bussen var liten och tranga saten sa det var svart att sova. Kan ju saga att det var sadar att aka pa den bussen i 9 timmar. Nar vi kommer fram till stallet som baten mot koh samui skulle ga pa sa ar klockan 05.30 pa morgonen och vi far veta att baten gar klockan 07.30, alltsa sitter vi och vantar i 2 timmar. Sedan far vi reda pa att vi ska ta annu en buss for att komma till baten och den tog annu en timme sa vi var ramme pa on mycket senare an planerat.
Nu ar vi framme iallafall och riktigt trotta da vi inte har sovit alls denna natt. Idag har vi spanat in stranden som ar helt ok, men vi tycker det art lite for turistigt har sa vi funderar pa att rora oss till nagot annat stalle pa on i overmorgon. Varmt ar det iallafall och det fick vi verkligen kanna pa nar det blev stromavbrott har och AC:n int efungerade. Ja som sagt ar vi lite trotta nu men snart ska vi ut och ata lite och da blir vi forhoppningsvis lite piggare.

Hur ar allt hemma? Ar det fortfarande kallt och sno?

Puss pa er, Hannah.


Kommentarer
Postat av: Eila o Arne

Det verkar bli en händelserik resa som vi kommer att

följa med spänning.Här väntar vi på våren.

Hälsa Markus!Kramar från oss.

2011-03-06 @ 17:02:20
URL: http://hannahochmarkus.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Hej på er! Kul med en blogg! Jag kommer absolut följa med på ert äventyr! Hoppas ni hittar en mysig och lugn strand på Koh Samui.

Om man får önska nåt så vill jag se mycket bilder från er resa!

Sköt om er!

Kramar från Jeanette (M´s faster)

2011-03-06 @ 21:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0