Som en blixt fran ovan

Idag har vi haft annu en dag vid poolen da det har varit ratt gratt pa himlen hela dagen har vi inte haft nagon lust att ga ner pa stranden. Hande en ratt laskig grej idag. Vi ligger i poolen och flyter runt och njuter, helt plotsligt kommer det en blixt fran ingenstans och slar ner i huset som ligger ca. 20 m bort fran oss. Varldens small var det och man sag hur gnistorna sprakade. Haha, alla som lag i poolen sprang upp fort som tusan och vart ratt chockade over att en blixt slog ner sa nara helt plotsligt for det var bla himmel dar vi var.
Idag ar var sista dag i Sihanoukville och imorgon tar vi bussen till Phnom penh dar vi stannar over natten for att sedan flyga till Bangkok pa lordag.
Nu ar det vara tva sista veckor kvar har i sydostasien och det kanns lite lustigt att tiden har gatt sa snabbt. Fast anda sa kanns det anda som det var ett tag sedan som vi var i Thailand, Malaysia och Singapore. Vi far se hur vi aker nu vara sista tva veckor. Tanken var ju att vi ska aka till Laos men det ar andra saker vi vill hinna med ocksa sa vi ar lite splittrade.
Hoppas ni mar bra dar hemma och att sommaren ar pavag sa vi slipper komma hem och frysa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vi har det bra här hemma frysa behöver ni ej vädret har varit bra kul att ni mår bra kram från helene o mikael

2011-04-28 @ 11:30:56
Postat av: Mormor o morfar

Hej där borta! I dag är det valborgsmässoafton och vi tänker åka in till kungsträdgården och titta på japanska körsbärsträden som slagit ut.Därefter

äter vi middag med goda vänner på någon bra restaurang. Hoppas Ni får en trevlig helg och en bra avslutning på Er långa Asienresa.

Kramar från mormor o morfar.

2011-04-30 @ 11:38:51
Postat av: Danialadina

Hello! If you want exchange links with my website, contact me please. I can install your link

2011-11-09 @ 07:02:28
URL: http://danialadina.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0