Kackerlacka nr. 2

Hej dar hemma! Nu har vi precis atit en god BBQ prawn har pa ett stalle nara vart boende, maten har ar annars ingen hojdare.
Idag har vi akt till en strand lite langre bort fran dar vi ar nu som heter Otres beach, da vi hade blivit rekomenderade att aka dit. Vi kom dit i hopp om att den skulle vara en riktigt fin strand som var tyst och lugn men icke. Denna strand var heller ingen hojdare. Vi ar som ni kanske hor inte jatte impade av Sihanoukville, jag hade mycket hogre forvantningar om detta stalle. Jag har last att detta ska vara som Thailand for ca. 15-20 ar sedan da det inte var lika mycket turister men jag skulle saga att detta ar precis som Thailand om inte annu mer tursiststalle. Det ar inte heller speciellt billigt har, en tuk-tuk fran buss stationen till vart boende kostade 6 dollar och det var inte speciellt lang att aka. Det enda som ar riktigt billigt har ar olen som kostar ca 4-5 kr. Jaja, ska inte klaga egentligen for vi har det super skont anda. Solar och badar hela dagarna langa!
Idag var vi med om var andra kackerlacka incident da vi var tvugna att byta rum fran nummer 4 till nummer 12. Kommer in i rummet coh da ser allt okej ut, gar ut och badar lite i poolen och sen nar vi gar in igen ar det en liten kackerlacka inne pa toan. Vi gar da ut till recpetionen och sager att vi vill byta rum och det gick bra. Vi visade sedan kacerklackan for en kille som jobbar dar vi bor och han skrattade bara for att han tyckte den var sa liten och tyckte nog att vi var lite kinkiga.
Vi hors snart igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0